Pajrätt-stuff

Nytt läckt lagförslag som tvingar bredbandsbolagen att spara användaruppgifter i minst 6 månader!


Ja, det var väl bara en tidsfråga. Det visste väl iofs alla att det skulle hända när Bahnhof, Alltele och Tele2 gick ut med att dom förstör alla loggar och användaruppgifter direkt. Nu till problemen med det här nya förmodade lagförslaget.

 "Datalagringen innebär att staten får registrera alla kontakter vanliga människor har på nätet och i telefon, fastän de inte är misstänkta för brott. Det strider mot grundlagen och Europakonventionen om mänskliga rättigheter"  - Christian Engström, Piratpartiet

Ja, nu är ju inte piratpartiet opartiska direkt, men det han säger är ändå sant. Det bryter mot grundlagen, det gör iofs FRA-lagen också, den ligger iaf jävligt nära gränsen. Dock så används endast FRA-lagen till misstänkta brottslingar, än så länge ;)

V For Vendetta, soon in a reality near you!

Det börjar bli sant. Det började i och med FRA lagen, utvecklades med ipred, höll på att lyckas helt med telekompaketet i EU. Ja, det är inte långt kvar om vi inte gör nåt åt saken. Rösta Pirat 7:e juni damn it! Alla som får rösta ska rösta pirat! Om du inte tycker att dom gör rätt i V för vendetta? Men då kan du gå och dö!



stolt pirat!

Kommentarer
Postat av: bex

as I've said before...

If I could, then I would, I'd vote pirate... (gör om nickelback låt... eller, kanske inte är nickelback men ändå hahaha)

2009-05-15 @ 22:44:09
URL: http://bexchili.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0