Bloggen får tillökning!

Japp japp, min blogg utvecklas, och expanderar för fullt!


Haha, nejnej, jag bara skojade, men det är ju såhär att jag brukar ha svårt att veta vad jag ska blogga om, så därför finns så gjorde jag en ny blogg, med temat MUSIK! Även lite TV-spel och sånt kanske kommer upp lite där, men framför allt så är det musik som gäller på den bloggen.

Jag passade inte bara på att göra en ny blogg, utan jag bytte även bloggtjänst xD Så förutom denna blogg, som jag fortfarande kommer skriva i, så kommer jag även att använda http://balzary.musicblogg.se


Dit kommer jag även att flytta över mina oerhört älskade delar "Dagens Låt", så den kommer att omstruktureras till "Music of the Day" och endast finnas tillgängligt där.

Förutom "Music of the day" så kommer det senare att tillkomma recensioner, musiktips, youtubevideor, musikcitat, ja.. allt som jag finner tillräckligt intressant inom musikvärlden helt enkelt.

Just nu är bloggen mer eller mindre tom, har ett inlägg där jag skriver lite random shit bara. Men men, jag antar att dom närmsta dagarna (veckorna?) så kommer den blogger vara oerhört mycket mer akiv än denna blogg. Denna blogg återupplivas dock på riktigt efter sommaren igen, när skolan börjar igen. so for now.. READ MY NEW BLOG!!!


PUSSHEJ

THE BLOG IS NOT DEAD!!!

Den är bara lite tillfälligt i koma.


Återkommer väl när sommarlovet är slut, har ingen lust att blogga massa under sommaren, utan ni får ett stort OMGWTFBBQMEGA-inlägg efter sommaren istället ^^ så att.. ja.. ^___^


Första halvan av sommarens låtar
The Mars Volta - With Twilight As My Guide
The Mars Volta - Since We've Been Wrong
John Frusciante - Song to the Siren
Red Hot Chili Peppers - Dosed
Chickenfoot - Oh Yeah
Michael Jackson - Beat It
Metallica - Fade to Black
Metallica - For Whom the bell tolls



AJA, C YOU ALL LATER!!! kanske kommer något inlägg lite då och då xD PUSSHEJ <333

RSS 2.0